Vragen over uw reservatie tijdens de horeca lockdown

Momenteel worden wij overstelpt van de e-mailberichten en telefoons, wij doen er alles aan om uw email zo snel mogelijk te behandelen. Wij danken u dan ook voor uw geduld.


- Reservaties van 19 oktober tot zeker 15 januari (dan pas zal de regering terug samen komen of er opnieuw kan versoepeld worden en hopelijk is onze sector er dan terug bij) kunnen niet doorgaan, hiervoor kunt u reeds een nieuwe datum zoeken en deze doorgeven per mail om die datum te verplaatsen naar een latere datum in 2021.

- Reservaties die gewaarborgd zijn met een voorschot: het voorschot zal verplaatst worden naar een datum van keuze, het voorschot verliest u NIET

- Momenteel organiseren wij iedere vrijdag afhaal onder 'Filip Claeys, lekker en eenvoudig thuis', alsook hebben wij voor de feestdagen een feestelijke menu opgesteld.  Raadpleeg onze website hiervoor en volg ons op sociale media voor meer detail en info.

- Cadeaubonnen die dreigen te vervallen blijven geldig na melding bij de reservatie. Wij danken u oprecht voor uw geduld en begrip, we hopen snel terug te heropenen en deze moeilijke periode achter ons te laten.

Hartelijke Groet,
Filip & Sandra
Team De Jonkman