RESERVEREN

Het restaurant heropent op woensdag 2 juni voor lunch en diner.

Ten einde al onze gasten een optimale Jonkman-ervaring te garanderen passen wij onze service lichtjes aan.

’s Middags is het restaurant geopend voor lunch en serveren wij onze 'à la carte' bereidingen en één vastgelegd 5-gangen menu.

’s Avonds is het restaurant geopend voor diner en serveren wij uitsluitend het vastgelegde 5-gangen menu.

Filip maakt zijn menu culinair compleet, rekening houdende met het opgelegde (vroege) sluitingsuur is het onmogelijk om wijzigingen en/of aanpassingen in ons menu te doen. Enkel met levensbedreigende ingrediënten (schaal-en schelpdieren en noten) kan uitzonderlijk rekening worden gehouden mits deze op voorhand gemeld worden.

Reserveren gaat bij voorkeur via onze online reservatie-module, daar heeft u een eenvoudig overzicht van de beschikbare tafels. Bij problemen met uw reservatie kunt u ons contacteren via info@dejonkman.be. Telefonisch zijn we terug beschikbaar vanaf woensdag 2 juni op het nummer 050 36 07 67.Reservaties die gewaarborgd zijn met een voorschot: het voorschot zal verplaatst worden naar een datum van keuze, het voorschot verliest u NIET

Cadeaubonnen die dreigen te vervallen blijven geldig na melding bij de reservatie.  Komt u genieten van een bezoek met een cadeaubon, dan vragen wij om de cadeaubon fysiek mee te brengen.